AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Brief uit Spanje aan “Zwemclub KORF”

CLIP SintBeste korfzwemmertjes,

Een paar weken geleden hadden heel wat zwemmertjes van Korf mij een briefje geschreven. Mijn hoofdpiet zei dat ik dit jaar zo vroeg mogelijk op bezoek moest gaan naar deze grote zwemclub. Zwarte Piet vindt het bij jullie altijd oh zó leuk.

Zaterdagmorgen 29 november leek ons een goed moment om de korfzwemmertjes te verrassen in Kortemark. Het was een droog en zonnig weertje! Mijn paard “Slecht weer vandaag” mocht die dag nog even uitrusten want er kwam voor hem nog een heel drukke periode aan.

Wij konden onze ogen niet geloven toen we in het zwembad aankwamen, zoveel flinke en brave meisjes en jongens waren heel aandachtig aan het luisteren naar hun trainers. 

Maar jullie hadden al heel vlug mijn gekke Zwarte Piet gezien hé. Hij kan toch zóoo… gek doen. Ik ben soms zó blij dat hij af en toe met mij mee kan gaan, want hij is een echte kindervriend en hij weet af en toe een spelletje te bedenken. Zo moesten jullie van hem zo snel mogelijk van de ene naar de andere kant zwemmen. En dat lukte best aardig. Jullie zijn echte waterratjes. Een bommetje maken deden jullie ook heel graag en door hoepels onder water zwemmen daar stond ik van te kijken. In de cafetaria kon ik nog met enkele mama’s en papa’s praten. 

Zwarte Piet had dit jaar weer een gek idee om te zeggen dat we gingen vertrekken. Wat zei hij weer? … bye … bye … koeievlaai …, maar Piet … dit zeg je toch niet om afscheid te nemen hé.

Met een prachtig Sinterklaasliedje werden we door de kinderen en ouders uitgezwaaid en dit heeft ons heel erg blij gemaakt. Als bedanking hadden we voor ieder zwemmertje nog een zakje snoep klaar. Een meisje riep nog snel: “Sint en Piet, bedankt hoor en tot volgend jaaa…aar, daaa…aaag”. Ik werd er echt een beetje stil van. 

Met deze hele mooie herinneringen konden we, vol goede moed, onze drukke week voor mijn verjaardag aanvangen. 

Ik hoop dat ik volgend jaar terug de tijd zal vinden om al die zwemmertjes van Korf terug te zien. Jullie hebben me deze dagen heel blij gemaakt. 

Dank jullie en

Tot volgend jaar 

Sinterklaas
CLIP Sint

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>