AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Brief uit Spanje aan Zwemclub KORF

Beste korfzwemmertjes,

Op zaterdag 3 december mocht ik met mijn knotsgekke schoorsteenpiet terug een bezoekje brengen aan de zwemmertjes van Korf. Ik had mijn hoofdpiet gevraagd om een bezoek aan jullie zwemclub zeker in mijn drukke agenda te plannen. Elk jaar zijn wij heel blij om jullie te zien zwemmen.

Op deze zaterdagmorgen mochten ik en mijn schoorsteenpiet alle groepen even zien zwemmen. Wat was ik weer zo verrast dat jullie dat allemaal al heel goed kunnen. Mijn zwarte Piet en ik zullen ook nog eens bij Korf zwemles moeten volgen want zó goed zwemmen kunnen wij waarschijnlijk nog niet.

Met veel liedjes werden we telkens blij verwelkomd. Jullie kunnen niet alleen goed zwemmen maar ook nog heel goed zingen.

Piet voelde zich dit jaar weer heel goed en probeerde om af en toe één van zijn grapjes uit te halen. Zo ging hij telkens het startsignaal geven voor het zwemmen maar heel juist was dat natuurlijk niet hé. Piet zei dan: “aan je lijn … klaar … stop … of aan je lijn … klaar … flop … of aan je lijn … klaar … zwart …”!?! Dit was te gek om op te noemen. Telkens waren er enkele zwemmertjes die toch in het water sprongen maar zij moesten dan terug uit het water komen om opnieuw te kunnen starten. Piet zou geen goede trainer van de zwemclub kunnen zijn hé!

Piet dacht ook dat hij op bezoek was in “KORFTEMARK”. Maar gelukkig waren er enkele slimme zwemmertjes bij die hem konden vertellen dat hij nu in de gemeente “KORTEMARK” was bij de zwemclub “KORF”. Tot dat mijn schoorsteenpiet dat begrepen had, … ja het duurde toch een heel tijdje.

Velen van jullie waren ook heel nieuwsgierig om te weten wanneer wij bij hen konden langskomen met de geschenkjes. Ik kon maar antwoorden dat het voor ons nu heel drukke dagen zijn, maar dat we zoveel mogelijk zouden proberen om die avond nog langs te komen.

Er waren ook zwemmertjes bij die ons deze avond wilden helpen om cadeautjes rond te brengen. Maar dat is toch een beetje te gevaarlijk voor jullie, zeker met dit winderig weer en met de vele regen wordt alles heel glad. Mijn Pieten worden daar heel goed voor getraind. Ze krijgen glijlessen, vallessen, springlessen, zweeflessen en zelfs duiklessen. Zo kunnen ze tegen een stootje.

Wat hebben we weer veel genoten van deze Korf-dag.

Jullie hebben ons heel blij gemaakt en … ik hoop dat wij volgend jaar terug de tijd zullen vinden om naar Korftemark, … oei oei … nu maak ik ook dezelfde fout als zwarte piet, … om naar Kortemark te komen om al die zwemmertjes van Korf terug te zien.

Bedankt aan alle zwemmertjes en trainers, en tot volgend jaar …

veel liefs … Sinterklaas

foto’s Sinterklaasbezoek

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>