AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Corona Update

We ontvingen onderstaand bericht van de gemeente. De maatregelen worden verlengd tot en met 30 juni. We houden u verder op de hoogte.

Het coronavirus heeft ons land nog altijd goed te pakken, al gaat het de laatste weken wel de goeie richting uit. Maar ook al zijn de lockdownmaatregelen deze week versoepeld, toch blijven we best met zijn allen nog een hele tijd waakzaam en springen we maar beter behoedzaam om met onze nieuwe vrijheden. Zoniet dreigen we ze opnieuw te moeten inleveren.

In het college van vrijdag 8 mei werd dan ook beslist dat er, voor ieders veiligheid en gezondheid, nog zeker tot eind juni geen activiteiten kunnen doorgaan in de gemeentelijke ontmoetingscentra en sportzalen. Voor jullie, actieve trekkers van het verenigingsleven, komt dit waarschijnlijk niet als een grote verrassing. Niettemin blijft het allesbehalve prettig nieuws en we beseffen dat we daarmee ook jullie geduld op de proef stellen. We hadden het zelf ook liever anders gezien.


Alle updates over de coronamaatregelen zijn steeds te volgen op de gemeentelijke website www.kortemark.be en de gemeentelijke facebookpagina.


Bedankt voor de tot nu geleverde inspanningen. Hou vol en blijf hoopvol!


Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>