AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

De Toverplaneet, 21 februari 2012

Je kon er niet naast kijken, die bewuste ochtend aan het zwembad van Kortemark. Langs alle mogelijke invalswegen doken blauwe petjes en/of gele T-shirts op in allerlei maten, van de kleinste tot de grootste! Het kon niet anders of zwemclub KORF trok er op uit.

Klokslag 10 uur hield een Lijnbus met vermelding ‘speciaal vervoer’ halt ter hoogte van ons zwembad. Speciaal dat zijn we wel, dus mochten wij allen instappen! Met maar liefst 84 enthousiaste, maar vooral luidruchtige (!) zwemmertjes en minstens even enthousiaste maar merkelijk veel stillere begeleiders, lukte het net om ons letterlijk op, onder, tussen en naast elkaar in de bus te ‘plooien’. Een gezellige rit kon aanvangen! We hielden halt aan het zwembad in Brugge, blijkbaar had onze chauffeur het één en ander verkeerd begrepen. Maar geen paniek, misverstanden zijn er om op te lossen en nog geen tien minuten later waren we op onze bestemming.

Tot ziens planeet Aarde, welkom op De Toverplaneet! Klimtorens, ballenbaden, donkere tunnels en springkastelen, alles om uren plezier te beleven. Tijd om te picknicken hadden onze astronauten bijna niet, want de tijd op De Toverplaneet is kostbaar.

Iets voor 16 uur weerklonk het onverbiddelijke fluitsignaal. Terug met beide voeten op Aarde. We ruilen ons astronautenpak voor onze dagelijkse kledij (lees: we doen onze schoenen en jas aan) en verzamelen. Nog een groepskiekje en dan de bus op … Of toch bijna, eerst tellen! En nog eens tellen en tot slot, nog maar eens opnieuw tellen, want tellen tot 84 lijkt niet zo eenvoudig! Gelukkig, derde keer goede keer en het startschot voor vertrek wordt gegeven.

Veilig worden we terug afgezet aan ons Flipperbad(je). Belofte maakt schuld en alle flinke kindjes werden nog met snoep beloond. En ja hoor, dat waren ze allemaal!

Tot volgend jaar!
Bieke

Foto’s van De Toverplaneet 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>