AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Indoorspeelplein

Op donderdag 19 februari zijn we naar het indoorspeelplein De Speelplekke in Diksmuide geweest. Om 10 uur was het tijd om te verzamelen aan het zwembad en op de bus te stappen. Nog even natellen of iedereen er was en weg waren we naar Diksmuide.

In de Speelplekke hadden we in de voormiddag het terrein voor ons alleen. We zagen het allemaal direct zitten. De schoenen uit en weg waren we.

Rond 12 uur was het tijd om de boterhamdozen uit te halen en allemaal samen te eten. We kregen ook nog een drankje. Toen iedereen gedaan had met eten, gingen we weer spelen. In de namiddag waren er ook andere kinderen, maar dat weerhield er on niet van om ons heel hard te amuseren.

Rond 15.30u deden we onze schoenen aan en gingen we naar buiten, waar we nog een koekje keren. We mochten er ook nog wat spelen. Om vier uur was de bus daar. Moe maar voldaan keerden we terug naar Kortemark.

Simon

• Alle Foto’s van het Indoorspeelplein
• Alle fotosets: http://www.flickr.com/photos/zwemclubkorf/sets/
• Alle foto’s per seizoen: http://www.flickr.com/photos/zwemclubkorf/collections

 .


Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>