AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Koekjesverkoop

Gisteren, zaterdag 10/11, ging de koekjesverkoop door. Het weer zat behoorlijk mee en de aanwezige leden en trainers hebben er weer een topverkoop van gemaakt. Het enige minpuntje was het ongelukje van Michiel, maar beresterk als hij is, zette hij de verkoop verder na behandeling door de dokter. Chapeau!

De jonge leden verrasten met de meest diverse verkooptechnieken en -praatjes zoals daar zijn:

  • (om 16.30u – met zielig gezicht) “We verkopen al heel de dag koekjes voor KORF en we hebben nog niet één doos verkocht.”
  • Na het ongeluk van Michiel, broek gescheurd en bebloed, “Ondanks zijn ongeval zetten we toch door.”
  • “We verkopen koekjes voor Zwemclub KORF, het is 12 euro voor 2 dozen.”
  • Als iemand zegt dat ze geen koekjes eten: “Je moet toch iets in huis hebben als er bezoek is.”
  • Als iemand zegt dat ze geen koekjes eten en nooit bezoek hebben: “Hoe, nooit geen bezoek? En er staan 4 auto’s op de oprit?”
  • Iemand zei ook dat ze nog koekjes hadden, en kwam ze tonen. Het waren er die we verleden jaar verkocht hadden, dus flink over datum …

Voor de late beslissers hebben we nog voorraad voorzien. Er zijn dus nog koekjes te krijgen in de bar of bij de medewerkers van KORF. Dus, zelfs al eet je nooit koekjes, heb je nooit bezoek, is je broek gescheurd, of heb je nog koekjes staan van verleden jaar, aarzel niet, het is slechts 12 euro voor 2 dozen koeken !

Het bestuur dankt alle leden en medewerkers die gisteren aan de de koekjesverkoop deelgenomen hebben.

 .

 .

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>