AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Nieuwjaarsfeestje 16 januari 2016

Een heuse schattenjacht stond op de planning voor onze S3- en S4-zwemmers. Twee piraten, één onder een piratenhoed en de ander onder iets wat kon dienst doen als keukenhanddoek, treurden om het meest. Hun schatkist was verdwenen… Lang moesten we er niet over nadenken om onze kleinste, maar met voorsprong meest enthousiaste zwemmertjes om hulp te vragen. Onze woorden waren nog niet koud of ze waren al volop op zoek. Helaas, zonder resultaat.

Toeval of niet, maar deze middag was er een zeerover langs geweest om te vertellen dat hij de schat had verstopt. Gelukkig was hij van goede wil en wou hij vertellen waar de schat was, maar voor wat hoort wat. Bij het volbrengen van iedere opdracht, mochten de piraten en onze zwemmers een ballon laten ploffen. In iedere ballon zat er een tip die ons naar de schat kon brengen. Het grote opruimspel, plankendans, zeeroverparcours, tocht op zee en de hockey pockey leverden ons de ene tip na de andere op. Samen met onze piraten, die trouwens wel iets weg hadden van Wout en Winne, werden alle pistes grondig geanalyseerd en met resultaat! De schat werd gevonden en tot groot jolijt van piraten en kinderen zat die schat vol met lekkers!

Vlug douchen en omkleden om die schat te verdelen; we hielden natuurlijk nog wat plaats over voor chocomelk en koffiekoeken. Om het feestje af te sluiten, kreeg elke zwemmer nog een geschenkje en het jaarboek. Opnieuw een geslaagde middag! Tot volgend jaar!

• De foto’s van het nieuwjaarsfeestje !

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>