AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Sinterklaas

Hoog bezoek in het zwembad op zaterdag 4 december!

Oh, kom er eens kijken… Afgelopen zaterdag waren Sint en Piet op bezoek in het zwembad! Groot en klein, iedereen vond het superfijn! Met de barre weersomstandigheden ben je maar beter goed voorbereid, dacht de Sint en daarom bracht hij voor de gelegenheid zijn ‘glijpiet’ mee. Maar of die zo goed getraind was om de daken te beklimmen als Sinterklaas beweert, dat zouden we eerst nog moeten zien. In grapjes maken is hij alvast de beste, daar mochten we allen getuige van zijn! Dat ook de Sint van zijn bezoek heeft genoten, liet hij ons al weten in een wondermooie brief voor al onze zwemmertjes! Lees maar even mee… .

Sint en Piet, dank je wel om even langs te komen en wij kijken alvast uit naar volgend jaar! Want zoals onze zwemmertjes elke zwemles opnieuw hun beste beentje voorzetten, daar kunnen jullie toch niet naast kijken en dat is jullie jaarlijks bezoekje meer dan waard!

P.S. Foto’s vind je hier, met onze excuses voor de matige kwaliteit.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>