AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Wedstrijd Laatste Kans Diksmuide

Op 19 december tekende KORF present op de zwemwedstrijden te Diksmuide. Onze deelname werd, nochtans in volle examenperiode, een behoorlijk succes: Jordy Bogaert verbeterde zijn tijd op de 100 meter wisselslag. Delphine Bouttelgier verbeterde haar tijd op de 100 meter rugslag en zwom hiermee een limiettijd voor de Vlaamse zwemkampioenschappen. Ischara D’hondt behaalde een zilveren medaille op de 100 meter vlinderslag én een gouden medaille op de 100 meter rugslag. Ze deed daarenboven nog enkele clubrecords sneuvelen. Janaaika D’hondt, Justine Olivier en Emma Onraedt verbeterden ten slotte hun persoonlijk record in diverse disciplines.

Uitzonderlijk was dat Ischara  een haaitijd zwom op de 100m rugslag. Ze verbeterde haar eigen record en tevens het clubrecord van 1.15.85 naar 1.14.98.Het is 14 jaar geleden dat een zwemmer van KORF, Bart Verhulst, een haaitijd zwom.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>