AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Zwemmarathon 2011

Op zaterdag 19 en zondag 20 november trokken velen zwembroek of badpak aan voor de jaarlijkse zwemmarathon van Kortemark. De organisatie ging – zoals elk jaar – uit van zwemclub KORF, in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst.

Onder de scholen werd de overwinningsreeks van het MMI doorbroken. De gemeenteschool De Kreke zorgde hiervoor en zwom maar liefst 5916m in 55 minuten en bleef dit jaar ruim voor het MMI met 5250m. Daarna volgden de gemeenteschool Zarren-Werken en Kortemark Elle.

Winnaar Zwemmarathon Scholen 2011 - Gemeenteschool De Kreke

Bij de verenigingen stond andermaal geen maat op de Poolboys. Met 8366m deden ze zelfs meer dan 1000m beter dan vorig jaar. Toen waren ze ook al de snelste. De strijd om de tweede plaats lag open. 6 ploegen zwommen gelijkwaardig binnen een marge van 500m. Uiteindelijk trok tennisclub TC Kortemark aan het langste eind en kaapte de tweede plaats weg voor de Scouts, de Brandweer, de Gezinsbond en de VLP (een groep enthousiaste tieners die onder vrienden en met de steun van enkele ouders een puike prestatie hebben neergezet). Verder te vermelden, de tweede deelname van wielrennersteam Covemaecker-Dovy die met 6833m in principe zilver behalen, maar niet in het klassement worden opgenomen wegens geen Kortemarkse vereniging. Evenzo een traditionele deelname van onze eigen groep recrea-volwassenen die hun wekelijkse zondagse inzet bekroond zien met een mooie 4800m.

Winnaar Zwemmarathon Verenigingen 2011 - De Poolboys

Een dikke proficiat voor allen en …op naar volgend jaar!

uitslag zwemmarathon 2011
foto’s zwemmarathon scholen 2011
foto’s zwemmarathon verenigingen 2011

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>