AGENDA ACTIVITEITEN

 

Steun KORF, koop via Trooper!

KORF ondersteunt de VRIJETIJDSPAS

Zwemmaraton 2012 update

Op zondag 18 november ging weer, naar goede gewoonte, de Zwemmarathon door in het zwembad van Kortemark. In tegenstelling tot de vorige edities ging het evenement dit keer door op één dag. Dit zorgde voor een beter gevulde en sfeervollere editie. Zowel de scholen als de verenigingen kwamen zondag aan bod.

Bij de scholen kwam, voor het 2e jaar op rij, Gemeenteschool De Kreke als winnaar uit de bus. Ze zwommen maar liefst  6.484 m., een verbetering van hun prestatie van verleden jaar met ruim 500 m.!

Zwemmarathon 2012 Winnaar Scholen: Gemeenteschool De Kreke (foto Het Nieuwsblad)

Bij de verenigingen werden de jonge zwemmers van de Recrea +14 jaar van KORF (onder leiding van de zich al even jong voelende coach Gino) de winnaar met een fenomenale 9.232 m. Nog enkele jaren en deze groep kan misschien het zwemmarathonrecord aanvallen. De ploeg van De Poolboys werd verdienstelijk 2e met een mooie 8.150 m.

Winnaar Zwemmarathon 2012: KORF Recrea +14 jaar

Deze editie van de zwemmarathon werd eens te meer een succes. Iedereen die deelnam, verdient een dikke pluim. En omdat de Latijnse spreuken het goed doen, smijten we er nog deze tegenaan: “Bis vincit qui se vincit” ofte “Wie zichzelf overwint, heeft een dubbele overwinning behaald”.

Uitslag zwemmarathon 2012
Foto’s zwemmarathon 2012 – deel 1
Foto’s zwemmarathon 2012 – deel 2

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>